El cant XXVI de viva voce


Comentaris

  1. Avui, ja ho veieu, en teniu per triar i remenar i, ja que hi som posats, quasi podíem organitzar un concurs com aquell que van fer a Truiter fa unes setmanes, no sé si el vau seguir, per a triar el gall que cantava millor de Catalunya (aquí) i que va acabar, uns dies després, amb el guanyador, que es deia Preferit, cruspit per una guilla (aquí. La natura és molt seriosa amb les seves coses.

    Galls a banda, i tornant a la Comèdia, encara se me n'acut un altre, de concurs, que tindria a veure amb la iconografia de l'Infern, és a dir, vist el que heu vist fins ara -les il·lustracions que he anat triant per a cada apunt, vull dir-, amb quin artista us quedaríeu, per exemple.

    I un altre més, que en això dels concursos tot és començar, els versos (o els cants) que més us han frapat, del que portem llegit, etcètera, tot i que valdria la pena esperar a sortir de l'Infern, perquè ja falta poc i encara n'hi podem trobar algun d'aquells que posen la pell de gallina, en dono fe. I així, 'nar fent...

    No hi ha prèmit, aviso.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars